fbpx

De mensen achter MvK

Wij ondersteunen je kind OVERDAG én in de AVOND

Onne Kierkels

Onne Kierkels

Onne schreef de eerste meditaties in 2017 om zijn zoons ontspannen in slaap te helpen. Al snel volgde er honderden andere kinderen en Meditaties-voor-Kinderen was een feit. Onne combineert in deze dienst al zijn passies en opleidingen: Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, webdesigner, online ondernemer, kinderboekenschrijver, verhalenverteller, Yogi, meditatie en Mindfulness trainer.
Hilde Kierkels

Hilde Kierkels

Hilde is mede-eigenaar van Meditaties-voor-Kinderen. Ze redigeert de meditatieteksten, marketingteksten en spart over de strategieën. In de avond valt Hilde regelmatig in slaap tijdens het beluisteren van een slaapmeditatie.

De inspiratie achter MvK

Waarom doen we dit?

Hoi, wij zijn Onne en Hilde, met elkaar getrouwd, ouders van twee jongens en samen de oprichters van Meditaties-voor-Kinderen.

Wij geloven dat meditatie een krachtig hulpmiddel is om kinderen van alle leeftijden te helpen met spanning, stress, angst en moeilijke emoties om te gaan. 

Meditatie helpt het kind de eigenheid te behouden in deze veeleisende wereld.

Met onze app en webplatform bieden we het kind, ouders en professionals een praktische tool.

En we maken toevallig ook nog hele mooie (geleide slaap) meditaties met verhalen en muziek die kinderen helpen zich te ontspannen en te ontwikkelen.

Wil je er een beluisteren?

Hoe wij jou helpen

Het is ons doel om het kind in staat te stellen om te kiezen voor ontspanning, de kracht van de gedachten te ontdekken en sensaties in het lichaam te ervaren.

Wij zetten hiervoor onze app, het webplatform, het totaalpakket en ons interactief voorleesboek in.

Alles onderbouwd door de wetenschap achter slaap, meditatie, mindfulness en tijdloze wereldse wijsheden. In combinatie met onze creativiteit en fantasie.

Start met deze stappen:

Stap 1 – Registreer je App-account
Stap 2 – Download de app
Stap 3 – Inloggen
Stap 4 – Beluister gratis meditaties

Beluister de gratis meditaties in de app. Daarna kan je kiezen of je betaald voor een maand, halfjaar of jaarlidmaatschap.

Extra over de meditaties

In de app vindt je ongeveer 200 meditaties voor overdag en om heerlijk bij in slaap te vallen. Ook is er een aparte sectie voor de ouders met hele mooie meditaties.

Veel slaapmeditaties spelen zich af op specifieke locaties. Deze zijn ook te vinden in de Wereld van Sleepy Fox (uit ons voorleesboek).

De subtiele luisteraar zal verbindingen en verwijzingen tussen meditaties opmerken.

Merchandising van Sleepy Fox en zijn vrienden is te koop in de shop.

Op deze manier creëren we een fantasie wereld voor kinderen gericht op meditatie, mindfulness en ontspanning. 

Het mag ook leuk zijn! 🙂

De wereld van Sleepy Fox

De wereld van Sleepy Fox – uit het boek ‘De overweldigende avonturen van Sleepy Fox