fbpx

Over MvK

Onne Kierkels

Onne Kierkels

Onne is de initiatiefnemer en mede-eigenaar van Meditaties-voor-Kinderen. Hij laat zich o.a. inspireren door zijn eigen twee zoons voor nog meer mooie meditaties. Vanuit zijn creatie-kracht tovert hij het ene na het andere verhaal te voorschijn. Hij is vormgever, online ondernemer, webdesigner en gewoon heel gepassioneerd over de ontwikkeling van kinderen. In deze dienst heeft hij al zijn passies gecombineerd!

Hilde Kierkels

Hilde Kierkels

Hilde is mede-eigenaar van Meditaties-voor-Kinderen en betrokken omdat ze de wereld altijd bekijkt vanuit meerdere perspectieven. Voor Meditaties-voor-Kinderen redigeert ze de meditatieteksten die Onne schrijft en houdt ze zich bezig met de teksten in de marketing. Daarnaast is ze mede-beheerder van de facebookpagina van Meditaties-voor-Kinderen. Ze valt regelmatig zelf in slaap tijdens het beluisteren van de meditaties.

Ons verhaal

Ons verhaal begint bij de ervaringen met onze eigen kinderen. We weten goed wat je kind elke avond doormaakt als je kind lang wakker ligt. En wat dit met jou als ouder doet. Wij hebben een aantal jaren geleden een oplossing gecreëerd die deze vicieuze cirkel doorbreekt. We zijn meditaties gaan ontwikkelen voor kinderen die moeite hebben met ontspannen en in slaap vallen. Onne is zich gaan verdiepen in de wetenschap achter slaap, mindfulness en ontspanning. De ontwikkeling van het kind had altijd al tijdens zijn pedagogische opleiding zijn interesse. 

We hebben een oplossing gecreëerd die goed te delen is met alle andere kinderen die daar behoefte aan hebben. 

Waarom wij jou helpen

We streven ernaar om kinderen te helpen lichamelijk en geestelijk te ontspannen en in verbinding te blijven met zichzelf. De slaapmeditaties zijn pas het begin van onze missie. Als je kind goed slaapt heeft deze het fundament om zich optimaal te ontwikkelen. Deze ontwikkeling ondersteunen wij vervolgens door je kind kennis te laten maken met verschillende facetten van mindfulness thuis, via professionals en op school.

We vinden het prachtig om vanuit deze ervaringen bij te mogen dragen aan een stukje geluk in het gezin en aan het welzijn van je kind.

Als je kind straks volwassen is

Als je kind straks volwassen is zal deze je dankbaar zijn voor het kennismaken met de vaardigheid van mediteren en mindfulness. Was dit platform er maar toen ik nog kind was, zei een ouder laatst.

We nodigen je uit om de app te downloaden. De gratis meditaties te beluisteren en álles 7 dagen vrijblijvend te beluisteren bij het bevestigen van een lidmaatschap. Zo kan jij, zonder verplichtingen, rustig kijken of het bij jullie past. 

Warme groet,

Onne & Hilde