fbpx

Het interactieve voorleesboek

Over een kleine vos die zichzelf leert kennen

Voorlezen, zelf lezen of beluisteren 

Meer dan een voorleesboek. Een leuk avontuurlijk verhaal ondersteund met fantastische tekeningen. Elk hoofdstuk eindigt met vragen aan je kind en is gelinkt met bestaande meditaties in de App en op het Webplatform.

!! 12 meditaties 28 dagen gratis beluisteren !!

€ 24,95 inclusief verzendkosten

SleepyFox voorleesboek

Het verhaal, de inhoud en de extra’s

Het verhaal

“Alsjeblieft Sleepy, dit is voor jou. Pak het aan, je gaat het nodig hebben”, sprak de Wijze Uil. Hij overhandigt Sleepy Fox een mooie glanzende gele veer en een enigszins versleten plattegrond. Dan vliegt de uil weg en laat Sleepy alleen achter…

Sleepy is een speelse, positieve vos met veel doorzettingsvermogen. Hij woont in de Dassenburcht. Hij is zachtaardig, vriendelijk, gevoelig, eigenwijs, rechtvaardig, nieuwsgierig, avontuurlijk en fantasierijk. Maar hij kan ook heel boos of chagrijnig worden. Dat laat hij soms merken en soms juist niet. Net zoals hij zich soms stoer en moedig voelt en soms voelt hij zich anders.

Sleepy vindt zijn leven vaak saai en hij wil graag veel vrienden. Door zijn ontmoeting met de Wijze Uil gaat hij een groots avontuur beleven. Hij maakt een reis door een prachtig, magisch landschap. Hij heeft bijzondere ontmoetingen, overwint angsten, gaat uitdagingen aan en leert over zijn gevoelens. De veer en de kaart zijn daarbij onmisbaar.

Net zoals de vragen na ieder hoofdstuk. Die geven nog meer verdieping aan dit mooie moment van verbinding met je kind.

Extra bij het boek

 

Elke lezer van dit interactieve voorleesboek krijgt de mogelijkheid om een aantal weken (28 dagen) vrijblijvend 12 mooie meditaties te beluisteren in ons platform (niet in de App). Bij elk hoofdstuk wordt een specifieke meditatie aangeboden die te maken heeft met de inhoud van dat hoofdstuk. In het boek vind je de link om je hiervoor in te schrijven. 

Wil je ook alle andere meditaties beluisteren wordt dan lid. 

1. sleepy in dassenburcht def
2. Sleepy en de uil met kaart A4 DEF
6. De grot DEF
11. De magische poort DEF

Boek reviews

Ouders en professionals vertellen

We hebben genoten van het spannende avontuur van Sleepy! Leuk ook de vragen aan het einde van een hoofdstuk. Kiki dacht met veel plezier over deze vragen na en kwam met fantasievolle verrassende antwoorden.

Wat hebben wij genoten bij het lezen van dit boek. Het is op een uitdagende en inspirerende manier geschreven waardoor je het makkelijk weg leest. De vragen na ieder hoofdstuk zijn vragen om over na te denken en in gesprek te gaan. Het maakt het tot een fijn voorleesboek. We hopen dat Sleepy snel weer een nieuw boekje begint.

Mooi hoe allerlei verschillende gevoelens in het verhaal aan bod komen. Erg toegankelijk geschreven. Daarnaast is het ook een mooi voorleesboek met prachtige tekeningen en een verhaal waar kinderen gemakkelijk een eigen voorstelling bij kunnen maken. Mijn zoontje (groep 3) raakte zelfs zo enthousiast dat hij moeite ging doen het zelf te kunnen lezen. Ja, dat kan natuurlijk ook 😇

Hort

Wow, het boek ziet er prachtig uit. Fijn formaat, prachtige illustraties en een dik boek waaruit heerlijk voor te lezen is. Ik ga het met heel veel plezier aan de jongste telg in de familie geven, mijn net geboren neefje. Voorlezen moet nog even wachten, maar kijken naar de mooie illustraties dat kan vast al snel. En natuurlijk geef ik zijn opa en oma ook een exemplaar. Het 3e exemplaar houd ik lekker zelf, zo mooi 🤩.

Vicky

 

Ik vind het erg leuk en mooi bedacht en hou van de fantasie in dit verhaal. De tekeningen zijn een hele mooie toegevoegde waarde. Erg leuk voor het slapen gaan..! 

Lydia

Ik vind het erg leuk en mooi bedacht en hou van de fantasie in dit verhaal. De tekeningen zijn een hele mooie toegevoegde waarde. Erg leuk voor het slapen gaan..! 

Lydia

Ik heb de boeken binnen gekregen. Ze zijn erg mooi geworden. Gefeliciteerd, heb je goed gedaan.

Karin

Wij zijn dit weekend begonnen met lezen in ‘t boek. Mooi om te zien hoe onze meiden alle 3 anders naar ‘t verhaal en de vragen die op de pagina’s staan kijken. We hebben al ‘n paar leuke gesprekken op de bedrand gehad! Dankjewel!

Janneke

Dit boek is echt als een cadeautje voor mijn beide kinderen. Vooral de jongste van ruim zes is erg zoekende (hyper, provocerend, flinke obstipatie/poepongelukjes issues ook, en hoogbegaafd en hooggevoelig), maar als ik begin te lezen komt er een rust in zijn lijf, hij lijkt alles op te zuigen/ in zich op te nemen en daarna het luisterverhaaltje maakt dat hij lekker rustig kan slapen. Ik merk dat hij zelfbewuster aan het worden is en beter zijn grenzen aan gaat geven.

Super fijn!!

A

 

Ik heb de boeken binnen gekregen. Ze zijn erg mooi geworden. Gefeliciteerd, heb je goed gedaan.

Karin

Bestel hier het boek

Vul het formulier in en we sturen het boek snel op!

Boek

Voor- en Achternaam(Vereist)
Verzendadres(Vereist)
Betaalmethode*
American Express
MasterCard
Visa
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa