fbpx

Wil jij een samen moment met je kind creëren?

Lees en ontdek het interactieve voorleesboek over de avonturen van Sleepy Fox! Voor kinderen van 6-10 jaar.

Wouw wat een TOF boek! Ik ben gisteravond erin begonnen; het is een soort “de alchemist” in kindertaal… en wat een heerlijke platen erbij. Ik ben echt onder de indruk.

Wat ontzettend cool zeg het boek!! 🤩 Het ziet er super mooi uit! Het plaatje klopt helemaal als ik het zo zie! 😍 Something to be proud of! 😚😚

Hé, wat een mooi boek vond ik in de bus vandaag! Echt mooi geworden. Mogen jullie heel trots op zijn.

Het ritueel van voorlezen wordt veel leuker met extra gespreksstof. Echt meer verbinding maken 🙏😇

Het verhaal

“Alsjeblieft Sleepy, dit is voor jou. Pak het aan, je gaat het nodig hebben”, sprak de Wijze Uil. Hij overhandigt Sleepy Fox een mooie glanzende gele veer en een enigszins versleten plattegrond. Dan vliegt de uil weg en laat Sleepy alleen achter…

Sleepy is een speelse, positieve vos met veel doorzettingsvermogen. Hij woont in de Dassenburcht. Hij is zachtaardig, vriendelijk, gevoelig, eigenwijs, rechtvaardig, nieuwsgierig, avontuurlijk en fantasierijk. Maar hij kan ook heel boos of chagrijnig worden. Dat laat hij soms merken en soms juist niet. Net zoals hij zich soms stoer en moedig voelt en soms voelt hij zich anders.

Sleepy vindt zijn leven vaak saai en hij wil graag veel vrienden. Door zijn ontmoeting met de Wijze Uil gaat hij een groots avontuur beleven. Hij maakt een reis door een prachtig, magisch landschap. Hij heeft bijzondere ontmoetingen, overwint angsten, gaat uitdagingen aan en leert over zijn gevoelens. De veer en de kaart zijn daarbij onmisbaar.

Net zoals de vragen na ieder hoofdstuk. Die geven nog meer verdieping aan dit mooie moment van verbinding met je kind.

Extra

Elke lezer van dit interactieve voorleesboek krijgt de mogelijkheid om een aantal weken (28 dagen) vrijblijvend 12 mooie meditaties te beluisteren in ons platform. Bij elk hoofdstuk wordt een specifieke meditatie aangeboden die te maken heeft met de inhoud van dat hoofdstuk. In het boek vind je de link om je hiervoor in te schrijven. 

Wil je ook alle andere meditaties beluisteren wordt dan lid. 

-
+
Luisterboek Sleepy fox
-
+

Mannen en vrouwenstem

Dit Luisterboek is ingesproken door de auteurs Onne en Angelique

Mooi hoe allerlei verschillende gevoelens in het verhaal aan bod komen. Erg toegankelijk geschreven. Daarnaast is het ook een mooi voorleesboek met prachtige tekeningen en een verhaal waar kinderen gemakkelijk een eigen voorstelling bij kunnen maken. Mijn zoontje (groep 3) raakte zelfs zo enthousiast dat hij moeite ging doen het zelf te kunnen lezen. Ja, dat kan natuurlijk ook 😇

Hort

 

Dit boek is echt als een cadeautje voor mijn beide kinderen. Vooral de jongste van ruim zes is erg zoekende (hyper, provocerend, flinke obstipatie/poepongelukjes issues ook, en hoogbegaafd en hooggevoelig), maar als ik begin te lezen komt er een rust in zijn lijf, hij lijkt alles op te zuigen/ in zich op te nemen en daarna het luisterverhaaltje maakt dat hij lekker rustig kan slapen. Ik merk dat hij zelfbewuster aan het worden is en beter zijn grenzen aan gaat geven.

Super fijn!!

A

 

Super leuk boek Onne, wij gaan er zeker van genieten!!

Anke

Ik heb de boeken binnen gekregen. Ze zijn erg mooi geworden. Gefeliciteerd, heb je goed gedaan.

Karin 

Wij zijn dit weekend begonnen met lezen in ‘t boek. Mooi om te zien hoe onze meiden alle 3 anders naar ‘t verhaal en de vragen die op de pagina’s staan kijken. We hebben al ‘n paar leuke gesprekken op de bedrand gehad! Dankjewel!

Janneke

We hebben genoten van het spannende avontuur van Sleepy! Leuk ook de vragen aan het einde van een hoofdstuk. Kiki dacht met veel plezier over deze vragen na en kwam met fantasievolle verrassende antwoorden.

Wat hebben wij genoten bij het lezen van dit boek. Het is op een uitdagende en inspirerende manier geschreven waardoor je het makkelijk weg leest. De vragen na ieder hoofdstuk zijn vragen om over na te denken en in gesprek te gaan. Het maakt het tot een fijn voorleesboek. We hopen dat Sleepy snel weer een nieuw boekje begint.

Ik vind het erg leuk en mooi bedacht en hou van de fantasie in dit verhaal. De tekeningen zijn een hele mooie toegevoegde waarde. Erg leuk voor het slapen gaan..! 

Lydia

Wow, het boek ziet er prachtig uit. Fijn formaat, prachtige illustraties en een dik boek waaruit heerlijk voor te lezen is. Ik ga het met heel veel plezier aan de jongste telg in de familie geven, mijn net geboren neefje. Voorlezen moet nog even wachten, maar kijken naar de mooie illustraties dat kan vast al snel. En natuurlijk geef ik zijn opa en oma ook een exemplaar. Het 3e exemplaar houd ik lekker zelf, zo mooi 🤩.

Vicky