fbpx

Registreer je App-account

Na het aanmaken van je app-account, download je de app in de Playstore of iOS store, vervolgens log je in met je app-account. De meditaties zonder slotje kan je onbeperkt en gratis beluisteren!

N

Regelmatige meditatie kan de slaapkwaliteit verbeteren. Dit is belangrijk, aangezien slaap van cruciaal belang is voor de groei en ontwikkeling van je kind.

N

Meditatie en mindfulness kan je kind helpen de emoties beter te begrijpen en te beheersen. En daarmee van waarde zijn bij het opbouwen van een relatie met zichzelf en belangrijke anderen. 

N

Onze app en het platform zijn ontworpen met jouw kind in gedachten, wij bieden mooie en effectieve manieren om meditatie en mindfulness te leren.

This page needs JavaScript activated to work.

Geen betaalgegevens nodig. Je ontvangt mails om je te helpen de eerste stappen in de app te zetten, check je inbox. Door het versturen van dit formulier ga je akkoord met het aanmaken van een account en met onze algemene voorwaarden en privacy beleid.

Ervaringen van anderen

Ouders en professionals vertellen

Ik ben zelf goed bekend met geleide meditaties en ben niet zo snel onder de indruk, maar dit is echt heel mooi gedaan.

Janneke van Olphen
3 Zoons | Gevoeligheidgrootbrengen.nl en auteur van drie boeken voor ouders van Hooggevoelige Kinderen met een Sterke Wil 

We hebben ook andere meditaties geprobeerd maar daar werd mijn dochter heel boos of heel verdrietig van. Dat heeft ze bij de meditaties Meditaties-voor-Kinderen niet. Daar ontspant ze heel erg bij. Zodat ze haar gedachten los kan laten. Dat is heel knap want mijn dochter is iemand die het graag goed doet en wat perfectionistisch is. We zijn heel blij met de meditaties.

Marja de Jong
Dochter van 8 jaar

Onze oudste zoon verraste ons enorm door een trui met glitters uit de kast te pakken die hij eigenlijk niet meer aan durfde. Hij durfde dit niet omdat andere kinderen uitgelachen hadden met deze trui. Hij deed het toch. Dat was zo een mooi moment. Hij had geluisterd naar De bange Vogeltjes meditatie. Meditaties-voor-Kinderen brengt echt een verschil in ons leven. Ons hele gezin maakt er inmiddels al 3 jaar gebruik van.
Wouter Leplae
Zoons van 9, 7 en 4 jaar

Mijn zoon heeft last van nachtangsten. Gisteren voor de eerste maal toen hij wakker werd al huilend, de kindmeditatie opgezet en hij viel binnen de minuut terug in slaap. ( wat anders zeker een half uur later pas is ) . Hij heeft geslapen tot 08.30 u , terwijl hij anders een vroege vogel is. Hij kwam naar beneden en zei: mama, ik weet niet hoe het komt maar ik heb heerlijk geslapen vannacht.
Karin
Zoon van 6

Mijn dochter heeft genoten van de meditatie voor het slapen gaan. Misschien ook omdat ik bij haar lag en we dit samen beluisterd en beleefd hebben. Ik ben ervan overtuigd dat meditatie helpt. Ik ben er zelf pas op mijn 35e mee begonnen, en ik vind het tof dat kinderen er nu al mee in contact komen en er al in kunnen groeien.
Soraya
Dochter 5 jaar

Als het ouders lukt dit samen-moment kalm en veilig te maken, zou dit wel eens de belangrijkste bijdrage kunnen leveren aan de innerlijke rust van het kind.

Meta
Zoons 7,8,14, dochter 12 jaar | Lindekracht – Trainingspraktijk voor opvoeding, ontwikkeling en ouderschap