fbpx

Help vanavond al je kind met weinig moeite ontspannen en in slaap vallen met deze

GRATIS 3 MEDITATIES

28 dagen onbeperkt luisteren naar onze kindmeditaties

in het lichamelijk en geestelijk ontspannen en in verbinding te blijven met zichzelf.

Meditaties voor kinderen gratis3

herken je dit?

Valt je kind moeilijk in slaap?

Met deze meditaties valt je kind sneller en ontspannen in slaap

Piekert of twijfelt je kind vaak?

Met deze meditaties help je je kind gedachten tot rust brengen

Heeft je kind te weinig zelfvertrouwen?

Met deze meditaties bouwt je kind aan het zelfvertrouwen

Heeft je kind moeite met het omgaan met boosheid?

Met deze meditaties leert je kind omgaan met emoties

Heeft je kind moeite om zich te uiten?

Met deze meditaties blijft je kind trouw aan zichzelf

Is je kind bang of verdrietig in zijn/haar bed?

Met deze meditaties komt je kind op rust in zijn / haar bed

3 gratis kindmeditaties

Wondere waterval

Je kind komt tot rust met een ademhalingsoefening. Door het verhaal van de Wondere Waterval leert je kind aandacht te geven aan het lichaam, de ontspanning te ervaren en hiervoor dankbaar te zijn.

Jouw kasteel

Met de ademhalingsoefening komt het lichaam tot rust. Het verhaal waarin je kind een reis maakt naar een kasteel helpt je kind bij het vinden van zijn/haar talent en het verbeteren van het zelfbeeld. 

Nieuw begin

Na de ademhalingsoefening krijgt je kind hulp bij het vergroten van het zelfvertrouwen. Je kind verbeterd zijn of haar voorstellingsvermogen en ontwikkeld daadkracht om iets echt te gaan bereiken.

onze missie

We streven ernaar om kinderen te helpen lichamelijk en geestelijk te ontspannen en in verbinding te blijven met zichzelf. De slaapmeditaties zijn pas het begin. Als je kind goed slaapt heeft deze het fundament om zich optimaal te ontwikkelen. Deze ontwikkeling ondersteunen wij vervolgens door je kind kennis te laten maken met verschillende facetten van mindfulness. 

We vinden het prachtig om vanuit deze ervaringen bij te mogen dragen aan een stukje geluk in het gezin en aan het welzijn van je kind zowel thuis, via professionals als op scholen. Dit doen wij via meditaties, een voorleesboek, artikelen en samenwerkingen. 

karin

Karin

Mijn zoontje van 6 heeft last van nachtangsten. Gisteren voor de eerste maal toen hij wakker werd al huilend, de kindmeditatie opgezet en hij viel binnen de minuut terug in slaap. ( wat anders zeker een half uur later pas is ) . Hij heeft geslapen tot 08.30 u , terwijl hij anders een vroege vogel is. Hij kwam naar beneden en zei: mama, ik weet niet hoe het komt maar ik heb heerlijk geslapen vandaag 🙂 . Ga dit nu zeker nog laten beluisteren aan hem.

Soraya

Soraya

Mijn dochter heeft genoten van de meditatie voor het slapen gaan. Misschien ook omdat ik bij haar lag en we dit samen beluisterd en beleefd hebben. Ik ben ervan overtuigd dat meditatie helpt. Ik ben er zelf pas op mijn 35e mee begonnen, en ik vind het tof dat kinderen er nu al mee in contact komen en er al in kunnen groeien.

renate

Renate

Onze dochter (8 jaar, bijna hoog sensitief denken we) komt erg lastig in slaap: wil niet, lukt niet, blijft andere dingen zoeken. Ik vertelde haar dat ik iets had op de telefoon, kan je niet zien alleen horen. Ik zet ‘De Wondere Waterval’ meditatie aan, ze gaat liggen en binnen 8 Minuten slaapt ze. Zo blij voor haar! Iets wat haar rust geeft. Bedankt!

Wouter

Nadat onze oudste zoon luisterde naar De bange Vogeltjes meditatie, verraste hij ons enorm de volgende ochtend door een trui met glitters uit de kast te pakken die hij eigenlijk niet meer aan durfde. Hij durfde dit niet omdat kinderen uit zijn school hem uitgelachen hadden met deze trui. Hij deed het toch. Dat was zo een mooi moment.
Meditaties-voor-Kinderen brengt op dit moment echt een verschil in ons leven. Ons hele gezin is er mee bezig en dat is heel fijn. Een hele mooi beweging in deze turbulente tijd.

Vader van zoons van 9, 7 en 4 jaar 

Meta Kierkels

Als het ouders lukt dit samen-moment kalm en veilig te maken, zou dit wel eens de belangrijkste bijdrage kunnen leveren aan de innerlijke rust van het kind.

Moeder van zoons van 7, 8, 14 jaar en 1 dochter van 12 jaar
Lindekracht, Trainingspraktijk voor opvoeding, ontwikkeling en ouderschap

Marja de Jong

We zijn lang zoekende geweest. We hebben ook andere meditaties geprobeerd maar daar kon mijn dochter niet echt in ontspannen. En vaak tijdens het luisteren van die meditatie kon ze heel boos of heel verdrietig worden. Dat heeft ze bij de meditaties Meditaties-voor-Kinderen niet. Daar ontspant ze gewoon heel erg bij. Zodat ze het wel los kan laten en dat is heel knap want mijn dochter is iemand die het graag goed doet en wat perfectionistisch is. We zijn heel blij met de meditaties. 

Moeder van dochter van 8 jaar

Anika Both

In het najaar startte ik met meditaties voor kinderen. Dat was exact de periode dat mijn oudste zoon de peuterfase afsloot en zich mocht gaan aansluiten bij de kleuters. Een drukke periode dus met veel prikkels. Hij is namelijk ook nog eens met Sinterklaas jarig. November en december zijn maanden met hysterische veel prikkels, laat staan als je ook nog 4 wordt en naar de kleuters mag. In bed moesten al deze prikkels verwerkt worden, waardoor hij vaak pas laat (soms pas tegen 22 uur), ging slapen. Zijn hoofd zat steeds vol vragen over zijn verjaardag, sinterklaas, school en de feestdagen. Hij zegt zelf ook vaak “Mama, ik moet zo vaak, zoveel na denken”. Prikkels dus. Het is soms lastig om de focus te verleggen van de dag naar het mediteren. Ik laat hem dan zelf door de afbeeldingen scrollen en hij kiest waar hij zich op dat moment fijn bij voelt en focust dan op dat beeld en de bijbehorende meditatie. De meditaties zorgen voor meer rust en zijn dus een goede afsluiting van de dag, ook al voor kindjes van 4 jaar.

Moeder van zoon van 4 jaar

Janneke van Olphen

Op de site www.meditaties-voor-kinderen.nl staan prachtige geleide kindmeditaties, speciaal voor kinderen die moeite hebben om in slaap te komen. Omdat hun hoofd bijvoorbeeld nog vol zit met gedachten of omdat ze liggen te piekeren. Ik ben zelf goed bekend met geleide meditaties en ben niet zo snel onder de indruk, maar dit is echt heel mooi gedaan.

Moeder van 3 jongens en auteur van drie boeken voor ouders van Hooggevoelige Kinderen met een Sterke Wil

GevoeligheidGrootbrengen.nl

Vivianne Verhoeven

Ik zocht al heel lang naar iets waarmee ik hem kon helpen. Het moeilijke was dat ik hem wil helpen, maar ik wist niet zo goed hoe en waarmee ik hem kon helpen. Het is zo lastig om te zien dat je kind worstelt en dan niet te weten wat je moet doen om hem te helpen. Ik kan op hem inpraten, maar dat helpt ook niet altijd. Hij moet ook in zichzelf geloven en dat stukje mist hij nog. Ik wil hem handvatten aandragen om dit makkelijker te maken voor hem.
Gelukkig heb ik Meditaties-voor-Kinderen voorbij zien komen en heb ik het een kans gegeven. Nu met Meditaties-voor-Kinderen vind ik het prettig dat hij zijn rust kan vinden en lekker kan gaan slapen. Anders was hij ‘s ochtends nog wel moe, slecht geslapen en vroeg wakker. Ik merk nu dat hij regelmatig in de ochtend wakker gemaakt moet worden. Dat had hij anders nooit. Dat is gewoon kei fijn. 

Moeder van zoon van 14 jaar