fbpx

Update februari 2022

Inspiratie bronnen

Vind jij het nog steeds belangrijk dat je kind elke avond met weinig moeite ontspant en heerlijk in slaap valt? Rustige gedachten heeft en bouwt aan het zelfvertrouwen? We helpen je kind in een positieve spiraal te komen waardoor het zich beter kan ontwikkelen en beter in zijn vel komt te zitten. In de update van Februari 2022 vertellen we graag over de Meditaties-voor-Kinderen app.

De impact

3,5 Jaar geleden ontwikkelde Onne de eerste meditatie ‘De wondere waterval’ omdat hij zijn zoon wilde helpen ontspannen in slaap vallen. Door het succesvolle resultaat besloot hij om een platform te bouwen om nog meer kinderen hiermee te gaan helpen. De impact van de meditaties op het (gezins)leven van onze klanten was groot.

Nu is er de Meditaties-voor-Kinderen app!

Inmiddels hebben we al vele duizenden ouders en kinderen via de meditaties op de website geholpen. We zijn steeds opzoek geweest om de beste manieren te vinden voor hen. Dat heeft geresulteerd in een uitbreiding van de diensten en het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke App, waardoor je meer overzicht hebt en sneller bij de juiste meditaties kunt komen. En zo meer tijd en aandacht overhoudt om aan je kind te besteden. De app is gratis te downloaden en per direct voor jou beschikbaar in de bekende stores.

De app biedt véél meer dan de website

Trots vertellen we dat ons aanbod ook is uitgebreid. De Meditaties-voor-Kinderen app bevat naast ons bekende aanbod voor in de avond. Nu ook een aanbod voor overdag! Dit zodat je kind ook overdag een ontspanningsmoment kan pakken, zelfs op school. Waardoor je kind zich beter kan concentreren, focussen en goed de dag door kan komen. Dit werkt natuurlijk door in de slaap. Het totale aanbod helpt je kind om de rust, ontspanning, mentale weerbaarheid en geluksgevoel te vergroten.

Er zijn nog een aantal voordelen bijgekomen:

  • De meditatie cursus “Mediteren kun je leren samen met je kind” voor ouder en kind is een mooie kennismaking met meditaties en onderbouwing van ons werk; 
  • De meest bekende slaapmeditaties zijn naast de mannenstem ook met een vrouwenstem te beluisteren;
  • De intuïtieve pianomuziek is nu ook zonder spraak te beluisteren, zodat je heerlijke ontspannen achtergrondmuziek kan afspelen;Je kan je verdiepen in het NU met ons uitgebreid programma ‘Mindfulness de basis’ dat ook in te zetten is voor een groep kinderen;
  • Voor overdag zijn er categorieën zoals ademen, affirmaties, bodyscans, uitdagingen en inspirerende verhalen.Beluister enkele gratis meditaties of beluister álle meditaties 7 dagen lang gratis.
  • Belangrijke info voor bestaande website gebruikersBen jij een bestaande platform gebruiker? Dan heb je met die inloggegevens de keuze om zoals vertrouwd de slaapmeditaties te blijven beluisteren via de website. De meditaties blijven tot het einde van je abonnement gewoon online.
  • Je kan ook kiezen om de Meditaties-voor-Kinderen app te downloaden en uit te proberen. Daar vind je nog veel meer inhoud die niet beschikbaar is op de website. Je begrijpt het dus goed: er blijven nog een jaar lang twee systemen (bestaande website gebruikers en app gebruikers) naast elkaar lopen. De website meditaties worden niet verder uitgebreid. De app des te meer.

Enkele veelgestelde vragen

Ik ben een bestaande website gebruiker. Kan ik mijn huidige website account ook gebruiken in de app?

Nee. Na het gratis downloaden van de app maak je nieuwe accountgegevens aan. Deze zijn alleen binnen de app te gebruiken. Je website account en je abonnement werkt helaas niet in de app.

Ik heb de app gedownload en een account aangemaakt. Hoe kan het dat ik geen meditaties kan beluisteren?

Er zijn een aantal gratis meditaties te ontdekken. Wil je álle meditaties beluisteren dan is het nodig om een betaalaccount aan te maken. Probeer Meditaties voor Kinderen 7 dagen gratis door vrijblijvend een lidmaatschap te registreren. Je kunt tot uiterlijk een dag voor einde proefperiode opzeggen.  

Lees hier nog meer veelgestelde vragen

Veel plezier met mediteren

Warme groet,
Onne & Hilde