fbpx

Wat weet je nog niet over de slaap van je kind?

artikel

Slaap, kinderen, ontspannen en spiritualiteit. Dat zijn onderwerpen die mij enorm intrigeren. In de afgelopen maanden heb ik besloten om me nog veel meer te gaan verdiepen in deze onderwerpen in relatie tot slaap. Ik speel zelfs met idee om een cursus tot slaapcoach te gaan volgen. Dat naast alle huidige kennis, ervaringen en visie die ik nu al in mijn bezit heb over slaap en kinderen.

Op internet heb ik al veel mooie blogs gelezen en het valt me steeds op wat een waardevolle informatie er in deze blogs gepost wordt! Vaak worden deze blogs geschreven door ervaringsdeskundigen en dat deed me beseffen hoe krachtig en effectief dit is. Dat waarover ik schrijf leef ik graag voor en mede hierdoor realiseer ik mij hoeveel ik zelf over te dragen heb.

Nu kan ik zelf best wat eigen ervaringen delen maar ben ik vooral op zoek naar onderwerpen die jou  bezig houden om over te schrijven. Ik wil dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om je uit te nodigen om de volgende blogs mee voor te bereiden.

Mijn doel is om je te helpen om je kennis en interventies rondom het ontspannen in slaap helpen van je kind te vergroten. Ik wil je helpen krachtiger, prettiger, meer ontspannen, steviger, met meer zelfvertrouwen en fundamentele beslissingen te maken. Maar veel onderwerpen zullen ook inspirerend voor je zijn als je kind al wat ouder is en ogenschijnlijk geen moeite heeft met ontspannen in slaap vallen. De onderwerpen zijn zelfs interessant als je beroepsmatig werkt met kinderen of mensen met een jonger sociaal emotionele ontwikkelingsniveau dan hun werkelijke leeftijd doet verwachten.

Daarom 3 vragen aan jou, gerelateerd aan slaap, kinderen, ontspannen en spiritualiteit.

  • Wat is je meest dringende vraag?
  • Wat frustreert je op dit moment het meest, waar lig jij wakker van?
  • Wat wil je graag bereiken de komende tijd, omtrent deze frustratie?

Ik zal uit de reacties de meest genoemde onderwerpen pikken en daarover schrijven de komende tijd. Vervolgens vraag ik jou dan om je eigen wijsheid en ervaringen bij te dragen door te reageren op de stukken.

Het idee is dat er zoveel mogelijk lezers aan de conversatie deelnemen…

Dus beantwoord hieronder de 3 vragen en neem deel!

Heerlijk voor komende zomer dacht ik……