fbpx

Mediteren via het websiteplatform

Wil of kan je de App niet gebruiken? Beluister dan gewoon op internet in ons websiteplatform hetzelfde aanbod als de iOS app en Android app. Je logt in met je websiteaccount deze is enkel in de website te gebruiken, niet in de app.

Meditaties voor kinderen gratis3
karin

Karin

Mijn zoontje van 6 heeft last van nachtangsten. Gisteren voor de eerste maal toen hij wakker werd al huilend, de kindmeditatie opgezet en hij viel binnen de minuut terug in slaap. ( wat anders zeker een half uur later pas is ) . Hij heeft geslapen tot 08.30 u , terwijl hij anders een vroege vogel is. Hij kwam naar beneden en zei: mama, ik weet niet hoe het komt maar ik heb heerlijk geslapen vandaag 🙂 . Ga dit nu zeker nog laten beluisteren aan hem.

Soraya

Soraya

Mijn dochter heeft genoten van de meditatie voor het slapen gaan. Misschien ook omdat ik bij haar lag en we dit samen beluisterd en beleefd hebben. Ik ben ervan overtuigd dat meditatie helpt. Ik ben er zelf pas op mijn 35e mee begonnen, en ik vind het tof dat kinderen er nu al mee in contact komen en er al in kunnen groeien.

renate

Renate

Onze dochter (8 jaar, bijna hoog sensitief denken we) komt erg lastig in slaap: wil niet, lukt niet, blijft andere dingen zoeken. Ik vertelde haar dat ik iets had op de telefoon, kan je niet zien alleen horen. Ik zet ‘De Wondere Waterval’ meditatie aan, ze gaat liggen en binnen 8 Minuten slaapt ze. Zo blij voor haar! Iets wat haar rust geeft. Bedankt!