fbpx

Update maart 2022

Inspiratie bronnen

Net zoals kinderen zijn wij ook constant in beweging en bezig met ontwikkeling en groei. We streven ernaar om zoveel mogelijk kinderen te helpen ontspannen, hun eigenheid te behouden en zich te ontwikkelen. Twee stappen voorwaarts en soms een stap terug. Wij zijn de afgelopen maanden flink in beweging gekomen. De app is beschikbaar in beide stores en we hebben toch besloten (een stap terug) om de slaapmeditaties in de website ook online te houden. Dit speciaal voor de mensen die geen gebruik van de app willen of kunnen maken. Je kan met een gerust hart op de website een websiteabonnement aanschaffen voor het aanbod slaapmeditaties.

‘Het superkrachtenpak – Horen’ de vrouwenstem in de app beschikbaar

Met deze meditatie ben je helemaal in het NU. Leer je concentreren op geluid en op de stilte. Deze meditatie sluit af met ontspanningsmuziek. Download de app en wordt lid.

Mindfulness de basis – Buikademhaling toegevoegd

We hebben een 7:02 minuten lange buikademhaling toegevoegd in de app aan het programma Mindfulness de basis.

Help jouw geest te focussen en alert te zijn, terwijl je lichaam ontspannen en kalm aanvoelt. Nu te beluisteren in ‘Mindfulness de basis’ in de app.

Nieuwste artikel

De slaapmeditaties werken ook overdag door in het brein van je kind: Ze was het namelijk niet eens met meneer vos. In een van de meditaties had hij gezegd dat: ’Als je aan leuke dingen denkt je deze leuke dingen ook aantrekt’. Lees verder

Voorleesboek Meditaties voor Kinderen

Voorleesboek tijdelijk € 19,95

Honderden exemplaren liggen al op de nachtkastjes, in de bieb en op scholen in België en Nederland. Wil jij ons 60 pagina’s dikke avonturenboek ook voorlezen aan je kind? We sturen het graag naar je op. Direct bestellen

PS. Heb je een slaapmeditatie websiteabonnement en wil je de status weten. Wil je weten wanneer je abonnement automatisch verlengd of wil je het abonnement annuleren. Kijk dan op de Mijn platform account pagina onderin de footer van de website.

Veel plezier met mediteren

Warme groet,
Onne & Hilde